PODCAST

#006 Over coronaproof lopen en balans vinden tussen werk en gezin in je kot

Jade & Lobke zitten net als jij al een week in quarantaine. Hoe ze deze week overleefd hebben? Hoe ze werk en gezin gecombineerd hebben? En hoe fijn ze het ondanks de miserie vinden dat ze toch nog kunnen blijven lopen, dat hoor je allemaal in deze podcast in quarantaine. Je kan de aflevering hier beluisteren:

LOOP JE UITGESTELDE EVENT VIRTUEEL

Lobke en Jade hadden het in deze aflevering over Keep Moving! Fiets, loop of wandel je uitgestelde evenement nu virtueel met Keep Moving en steun de zorgverlener van jouw hart.

Want blijven bewegen. Dat blijft – misschien nu meer dan ooit – heel belangrijk. Wie fit en gezond is, is minder snel vatbaar voor virussen. Naast de preventieve gezondheidsmaatregelen rond hygiëne en sociaal contact, krijgt beweging van ons de derde podiumplaats.

En nu dat een tijdje niet in groep kan of op events, willen we je helpen om individueel te blijven bewegen in huis of in de omgeving van je huis (wandelen, lopen, fietsen,…) en dit binnen de richtlijnen van de overheid. Keep Moving voegt een laagje beleving en plezier toe aan je solo beweegmomenten.

Maar het doet meer! Je beweegt immers niet alleen voor jezelf, maar ook voor onze zorgverleners. Je virtuele medaille die je na je challenge krijgt, geef je aan de zorgverlener van je hart, als blijk van steun! Vlaams minister-president Jan Jambon, Vlaams minister van Sport Ben Weyts, Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke en viroloog Marc Van Ranst steunen dit initiatief!

Ga dus fietsen, lopen of wandelen op het event waar jij aan zou hebben deelgenomen of waar je nu zin in hebt. Doe gratis mee met de virtual events en Keep Moving!

EN NOG EEN VRAAGJE
Hoe beleef jij de worklifebalance in tijden van corona? Laat het ons zeker weten via Instagram of via loopuitderatrace@gmail.com en dan helpen wij jou in onze volgende aflevering graag!

Ciaoookes! Tot de volgende aflevering, blijf gezond en loop ze!

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.
Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
SoundcloudDit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.