FUN PODCAST

#011 Q&A : Non-stop ouderschap. Alles wat je moet weten over lopen uit de quarantaine ratrace

Altijd aan, nooit uit. Je zal het zelf al ondervonden hebben. Die heerlijke pauzeknop waar je in hectische dagen op kon drukken, werkt nu niet meer. In quarantaine zijn met kinderen wil zeggen: altijd aan. Altijd. In deze aflevering nemen Lobke en Jade je mee in hun  persoonlijke missie om de quarantaine ratrace al lopend te ontsnappen. Ze ontvingen afgelopen week heel veel vragen over struggles die te maken hebben met de combinatie van werk, schoolwerk, kinderen, huishouden en lopen. We gaan ze allemaal met je doornemen. Wees er maar zeker van dat je tegen het einde van deze aflevering alle moed, energie en inspiratie hebt om weer een nieuwe quarantaine week te overleven.

Beluister onze 11de aflevering hier en nu:

Shownotes
In deze aflevering hadden Jade en Lobke het onder andere over:

  • The Daily Mile
    Het doel van The Daily Mile is heel simpel: fittere kinderen door 15 minuten per dag lopen of joggen op school, maar je kan het deze dagen ook gewoon thuis doen.
  • Meal Prep Plan
    In drie stappen naar een gevulde koelkast voor de hele week!

Blijf Jade en Lobke volgen via Instagram @loopuitderatrace want daar geven we deze week nog een freebie weg die jou kan helpen om je een goed gevoel te geven. Of word lid van de Facebookgroep ‘TEAM LOOP UIT DE RAT RACE’

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.

Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.