PODCAST RUN

#012 Zo blijf je gemotiveerd om te lopen

Door het coronavirus zien we steeds meer mensen lopen. Of ze straks ook allemaal zo gemotiveerd blijven, is nog maar de vraag. Wij daarentegen houden het ondertussen al een jaar lang goed vol, met resultaat! “Hou houden jullie het vol om te lopen?” is een vraag die we steeds meer krijgen. Ons antwoord? We blijven gemotiveerd én we motiveren elkaar. In deze aflevering staan we daarom graag even stil bij onze eigen motivatie én we hopen ook jou nog meer gemotiveerd te krijgen met onze tips en tricks.

LUISTER SNEL NAAR ONZE NIEUWE AFLEVERING:

Shownotes

In deze aflevering hebben Jade en Lobke het onder andere over:

Blijf Jade en Lobke volgen via Instagram @loopuitderatrace want daar geven we deze week nog een freebie weg die jou kan helpen om je een goed gevoel te geven. Of word lid van de Facebookgroep ‘TEAM LOOP UIT DE RAT RACE’

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.

Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.