FEEL PODCAST

#013 Digitaal welzijn in coronatijden : dit is wat je nu meteen kan doen

Laten we eerlijk zijn, velen van ons zijn vertrouwd met het proces van steeds meer schermen, schermen en nog eens meer schermen – vooral in de #coronavirus #lockdown. De wekelijkse scherm tijd steeg zo maar eventjes met ongeveer 30% in vergelijking met pre-pandemische niveaus! Veel tijd besteden aan het staren naar de schermen kan schadelijk zijn voor je fysieke en mentale gezondheid – dus als je denkt dat je apparaten een beetje te veel gebruikt tijdens de #lockdown, dan vertellen Jade en Lobke jou in deze aflevering wat je nu direct kan doen om de dingen terug gezond te houden. En we verklappen jou ook onze favoriete apps, zowel tijdens het lopen als tijdens je gewone leven.

Je kan onze laatste aflevering hier beluisteren:

In deze aflevering hadden we het onder andere over:

Digital Wellbeing Google en Google Nest Mini

Google Family Link om je kinderen verstandig met hun schermen te leren omgaan

Removed Socials : de fotograaf die de schermen uit de foto’s knipte

Social media copies gambling methods ‘to create psychological cravings’

Stoop inbox: de app om al je nieuwsbrieven in te verzamelen

Forrest app de productiviteitsapp om je beter te concnetreren en van je scherm weg te blijven.

Over de apps die we vermeld hebben, maken we deze week een aparte inbox. Ook over het gebruik van onze bullet journal en andere productiviteitsapps volgt er nog een blogpost.

Blijf Jade en Lobke volgen via Instagram @loopuitderatrace want daar geven we deze week nog een freebie weg die jou kan helpen om je een goed gevoel te geven. Of word lid van de Facebookgroep ‘TEAM LOOP UIT DE RAT RACE’

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.

Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.