PODCAST RUN

#016: Wat ik leerde uit het lopen van mijn eerste halve marathon

Van 0 naar 10 naar 21km. Gisteren liep Lobke voor het eerst een halve marathon. Hoe ze dat deed? Dat kom je te weten in deze aflevering waarbij Jade het het vuur aan haar schenen leg. 

BELUISTER DE AFLEVERING HIER
(we moeten ons wel een beetje excuseren voor de ruis die er op deze aflevering zit, maar we vonden deze episode zo spontaan dat opnieuw opnemen niet hetzelfde effect zou hebben, haha:)


In deze aflevering had Lobke het onder andere over:

Haar personal coach Mathias (die jullie ondertussen al kennen). Je kan hem hier contacteren mocht je zelf een trainingsschema op maat willen laten maken.

Afstandsmeten.nl, dé manier om zelf een route uit te stippelen.

Gellekes, sportdrank, sportvoedingsadvies-en supplementen van Sanas

Blijf Jade en Lobke volgen via Instagram @loopuitderatrace want daar geven we deze week nog een freebie weg die jou kan helpen om je een goed gevoel te geven. Of word lid van de Facebookgroep ‘TEAM LOOP UIT DE RAT RACE’

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.

Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.