FEEL PODCAST RUN

#020 Deze 20 inzichten veranderden (voorgoed) ons leven

Het zit erop. Met deze twintigste aflevering kijken we terug op een wel heel bijzonder eerste podcastseizoen van Loop Uit De Ratrace. We begonnen met mooie ambitieuze plannen. De 20 van 2020. Weet je nog? Twintig creatieve loopdoelen die we samen met jou van ons lijstje wilden afvinken. Corona besliste er jammer genoeg anders over.

Maar…het was gelukkig niet allemaal negatief. Sterker nog, door anders te gaan leven en echt even uit de rat race te stappen leerden we het afgelopen jaar bijzonder veel. Van loslaten en jezelf motiveren tot anders eten en doorzetten. Blik je samen met ons terug naar de 20 meest waardevolle lessen van ons allereerste podcastseizoen?

We willen jou, lieve luisteraar, ook enorm bedanken want zonder jou zouden wij helemaal geen podcast kunnen maken. Bedankt om vaak te komen reageren, om mee te supporteren, om ons en elkaar aan te moedigen. Tot in september!

BELUISTER DE AFLEVERING HIER:

Shownotes:

Deze aflevering werd opgenomen dinsdag 27 juli toen mondkapjes tijdens het lopen in de Provincie Antwerpen nog verplicht werden. Vandaag is dat gelukkig weer anders.

In deze aflevering had Lobke het ook over de TED-Talk die haar motiveerde:
TED-Talk: The psychology of self-motivation van Scott Geller: www.youtube.com/watch?time_contin…&feature=emb_logo

Ben je al lid van onze supergezellig Facebookgroep?
Haast je: www.facebook.com/groups/teamloopuitratrace

Op Instagram vind je ons via @loopuitderatrace

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.

Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.