FOOD PODCAST

#023 Eet jezelf gezond(er)

Hoe komt toch dat het zo moeilijk is om gezond(er) te eten? De laatste maanden maakten zowel Jade als Lobke, allebei drastische keuzes op vlak van onze voeding. We gaan in deze aflevering daarom dieper in op het veranderen van eetgewoontes, want niet alleen wanneer je eet maar ook wat je eet is belangrijk. We roepen op om jezelf het grootste cadeau te geven: gezond(er) eten en bewuster te leven. Hoe je dat aanpakt? Aan de hand van een handig stappenplan kan ook jij morgen beginnen.

BELUISTER DEZE AFLEVERING HIER:

Dit hoor je ook in deze aflevering

  • Meal preppen voor beginners, hoe pak je het aan? Lobke vertelt er alles over en laat ook jou overstag gaan om je eigen saladebar te maken in je koelkast! Wordt vervolgd.
  • Jade testte afgelopen 10 dagen de Lijst van Servaas Bingé uit. Hoe ze zich daarbij voelt? Je ontdekt het allemaal in deze aflevering.
  • ​Hoe start je daadwerkelijk met een gezond(ere) levensstijl

Dit wil je zeker weten:

  • DE LIJST van Servaas Bingé is hét boek dat je wilt lezen wanneer je wilt starten met een gezondere levensstijl. Lees zeker ook eens dit artikel.
  • Lobke droomt ervan om en cursus sportvoeding/foodcoaching te volgen en ze begint zich stilaan in te lezen in wat je wel en niet mag/moet eten wanneer je veel sport. Keep you posted!

We zouden het heel fijn vinden mocht je een review achterlaten. Zo komen we hoger in de rankings en komen er nog meer mensen in contact met onze podcast. Hoe fijn zou dat zijn?

Oh ja, volg je ons al via Instagram of ben je al lid van onze supergezellige Facebookgroep TEAM LOOP UIT DE RAT RACE?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.