PODCAST

#026 Miracle Mornings: een cadeautje voor jezelf

Elke ochtend gaat ons wekkertje en is het vliegen, vallen en weer opstaan om de kinderen op tijd klaar te krijgen en aan je eigen werk te beginnen. Om nog maar te zwijgen over tijd vinden om te bewegen of andere leuke dingen voor jezelf te doen. Maar stel dat je de dag kan beginnen met een uur cadeau voor jezelf en dat dat je leven op een wonderbaarlijke manier kan veranderen?

Stel dat je gezonder en gelukkiger wordt, minder stress ervaart en tijd cadeau krijgt om eindelijk je doelen te bereiken of de dingen te doen die je echt graag doet, hoe leuk zou dat zijn? Wij lazen allebei boek van Hal Elrod: Miracle Morning – 6 gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8u en zijn hier laaaaiend enthousiast over. Een eenvoudige manier om even uit de ratrace te stappen én eindelijk te komen tot de dingen waar je energie van krijgt.

Beluister deze aflevering hier:

DOE JE MEE? CHALLENGE!

Jade en Lobke gaan deze week de uitdaging aan en geven elke ochtend een uurtje cadeau aan zichzelf.
Via MiracleMorning.com kom je alles te weten over wat en hoe en je kan er zelfs een starterskit downloaden. Je kan ook luisteren naar een toffe podcast om je te helpen.

Doe jij ook mee? Via onze supergezellige Facebookgroep kunnen we elkaar motiveren en inspireren.

Haast je:
www.facebook.com/groups/teamloopuitratrace

Je vindt ons ook op Instagram @loopuitderatrace en je kan ons beluisteren via jouw favoriete podcastapp. We zouden het heel fijn vinden mocht je een review achterlaten. Zo komen we hoger in de rankings en komen er nog meer mensen in contact met onze podcast. Hoe fijn zou dat zijn?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.