PODCAST RUN

#027 Zo overleef je tegenslagen met Josefien De Bock

Als er één persoon is die we naar onze podcaststudio moesten halen dan was het Josefien De Bock wel. Vorig jaar bracht ze het boek Go Run uit. Of je nu een beginnende loper of al een echte marathon loper bent, Josefien leert je samen met experts op zoek gaan naar de juiste motivatie, een goede loopuitrusting en het geschikte trainingsniveau.

Je komt in deze aflevering onder andere te weten hoe je je lichaam goed moet verzorgen om pijn en blessures te vermijden, zodat je je leven lang gezond en gelukkig kunt lopen! Zelf liep ze verschillende marathons en halve marathons maar het afgelopen jaar was een bijzonder moeilijk jaar voor haar na haar scheiding waardoor ze veel minder intensief gaan lopen. Benieuwd naar haar positieve verhaal?

Foto : Instagram Josefien (Great Breweries Marathon finish 2019)


BELUISTER DE AFLEVERING HIER:

Meer Josefien?


Lees dan zeker eens haar boek : GO RUN – een dikke vette aanrader voor elke beginnende of gevorderde loper!

Go Run is een onmisbaar boek voor de actieve hardloper en begeleidt je naar je beste niveau en meer loopplezier. Je leert op zoek te gaan naar de juiste motivatie, een goede loopuitrusting en het geschikte trainingsniveau. Je komt te weten hoe je je lichaam goed moet verzorgen om pijn en blessures te vermijden, zodat je je leven lang gezond en gelukkig kunt lopen!

Go Run helpt je om ten volle te genieten van al je looptoertjes, dankzij tal van tips en tricks over voeding, planning, mentale training, motivatie en nog veel meer. Just go run & have fun!

Met adviezen van:
sportpsychologe Anouk Martens
coach multisport Loïc Hélin
sportdiëtiste Stephanie Scheirlynck
sportarts Luk Buyseen ervaringsdeskundigen Josefien De Bock en Maarten Vangramberen

Je kan het boek hier bestellen

VERDER PRATEN?


Via onze supergezellige Facebookgroep kunnen we elkaar motiveren en inspireren.

Haast je:
www.facebook.com/groups/teamloopuitratrace

Je vindt ons ook op Instagram @loopuitderatrace en je kan ons beluisteren via jouw favoriete podcastapp. We zouden het heel fijn vinden mocht je een review achterlaten. Zo komen we hoger in de rankings en komen er nog meer mensen in contact met onze podcast. Hoe fijn zou dat zijn?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.