PODCAST

#021 Er is tijd…zelfs meer dan je denkt

Na de lockdown en de zomervakantie zitten we er dus weer volop in: de ratrace van het leven. Plots moeten we weer rennen, vliegen, duiken, vallen opstaan en weer doorgaan. Om te voorkomen dat je straks weer struikelt en hervalt in oude gewoontes, willen Jade en Lobke jou in deze aflevering TIJD cadeau doen. Want eerlijk, tijd is er altijd en jij bent daar baas over. Je hebt 24u in één dag, reken 8u voor werk, 8u voor slapen dan heb je nog 8u over voor andere (leuke) dingen. En het grote voordeel? Die uren kan je helemaal zelf invullen. ‘Ik heb geen tijd’ mag dus geen excuus meer zijn, right? 

BELUISTER DE EERSTE AFLEVERING VAN ONS TWEEDE SEIZOEN HIER:

Dit hoor je ook in deze aflevering:

  • Lobke is al een aantal maanden overgelopen van Team Strijk naar Team No Strijk. Hoera! Toch zat ze wat verveeld met enkele gekreukte kleedjes. Ze vond dit machientje en kan tegenwoordig niet meer zonder
  • Jade las eindelijk weer eens een boek en raakt er maar niet over uitgepraat. In Deep Work van Cal Newport leerde ze hoe ze meer tijd maakt door maar 1 ding tegelijk te doen en om zich niet steeds te laten afleiden.
  • Deze app gebruikten wij om alles wat we doen op een dag in kaart te brengen. 
  • Helaas bestaat er nog altijd geen app of trucje om ons te helpen met alles wat er zich in ons hoofd afspeelt als we het gezin, huishouden en ons leven proberen te organiseren. Mail ons met jouw geheim!

Ben jij trouwens al lid van onze supergzellige Facebookgroep TEAM LOOP UIT DE RAT RACE?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.