PODCAST RUN

#33 Alles wat je moet weten over lopen met beweegcoach Silke Boon van La Vie Active

Ben je nog niet helemaal thuis in dat lopen? Geen probleem, Lobke babbelt deze week met beweegcoach Silke Boon die van sport haar beroep heeft gemaakt. In deze aflevering gaan ze samen dieper in op hoe belangrijk een loopschema is én dat wandelen af en toe ook echt ok is! Van lopen in hartslagzones tot krachttraining om blessures te voorkomen. Geïnteresseerd om te leren lopen? Ga dan niet lopen maar blijf zeker luisteren naar deze podcast.

BELUISTER DE AFLEVERING HIER:

Dingen die je zeker niet mag missen in deze aflevering:

° Silke vertelt over de kracht van krachttraining, core stability en hoe zij dit allemaal toepast in haar lessen bootcamp bij La Vie Active. Ze belooft ons ook een filmpje met een aantal core stability oefeningen voor lopers. Wordt vervolgd.
° Ze raadt ons ook aan om inspanningstest/lactaattest te doen. Zoek via een sportarts/sportcentrum in je buurt waar je dit kan laten doen.
° Silke verklapt ons haar favoriete documentaires via Netflix die haar overstag deden gaan om plantaardig te eten. O.a. The Game Changers is een dikke vette aanrader voor iedereen die sport. Maar ook Cow Spiracy is een documentaire die je zeker eens moet bekijken.
° Ze vertelt ook over haar allereerste marathon die ze meedeed in Stockhom (Zweden). Een marathon die nu al op de bucketlist van Lobke staat.

We zouden het heel fijn vinden mocht je een review achterlaten over deze aflevering. Zo komen we hoger in de rankings en komen er nog meer mensen in contact met onze podcast. Hoe fijn zou dat zijn?

Oh ja, volg je ons al via Instagram of ben je al lid van onze supergezellige Facebookgroep TEAM LOOP UIT DE RAT RACE? ​en vergeet je zeker niet te abonneren op onze podcast via jouw favoriete podcastapp. Zo mis je geen enkele aflevering meer.

Foto: Robin Vercauteren

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.