FEEL PODCAST

#34 Dit is geen afscheid

Dit is geen afscheid. Maar zo voelt het wel. Na heel lang wikken, wegen en nog maar eens overwegen besloot Jade om te springen in het onbekende en haar ontslag te geven aan haar geliefde Femma. Daardoor zal ze ze dus geen collega meer van Lobke zijn. In deze aflevering nemen ze hun emoties onder de loep. Hoe gaan ze om met grote veranderingen, verdriet en schuldgevoel? Hoe laten ze vriendschap overleven in moeilijke tijden en where the hell is veerkracht als je die het hardst nodig hebt? Ze nemen je mee in hun emotioneel avontuur. Klaar voor? Zij nog niet helemaal.


BELUISTER DE AFLEVERING HIER:

In deze aflevering hebben Jade en Lobke het onder andere over:

  • Hun geliefde Femma Magazine
  • Voor iedereen een goed evenwicht vinden tussen werk, zorg en vrije tijd is al lang een speerpunt van Femma. In 2019 voerden ze een uniek experiment uit om het effect van een kortere werkweek te onderzoeken. Hier vind je de resultaten en kan je je laten inspireren door hun ervaringen.
  • Natuurlijk is dit geen afscheid en blijven ze deze leuke podcast vrolijk verder zetten, want ze hebben nog heel vele wilde plannen in 2021!

Ben je al lid van de supergezellig Facebookgroep?
Haast je: www.facebook.com/groups/teamloopuitratrace

Op Instagram vind je ons via @loopuitderatrace
Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.