FEEL PODCAST

#35 Boost je immuunsysteem met Servaas Bingé

Dat wij ondertussen grote fan zijn van Servaas is geen geheim. In 2020 maakten wij van intermittent fasting gecombineerd met eten volgens De Lijst onze levensstijl. Dat in combinatie met voldoende bewegen en genoeg slapen, is goed voor ons immuunsysteem. Of kunnen we nog meer doen? We mogen vandaag nog eens op consultatie bij de dokter himselves, want hij bracht middenin de Coronacrisis het boek IMMUUN uit en kon zich door de pandemie geen beter moment voorstellen om dit boek uit te brengen.

Mondmaskers, lockdown, bubbels, quarantaine…het zijn woorden die we niet gauw zullen vergeten. Hoe we ons kunnen wapenen tegen het Coronavirus en tegen andere ziektes, dat kom je vandaag te weten in deze aflevering: IMMUUN met Servaas Bingé

BELUISTER DE AFLEVERING HIER:

Dingen die je zeker niet mag missen in deze aflevering:

° Servaas geeft een inkijk in zijn nieuwste boek IMMUUN

Immuun Blijf gezond, bewaak je gezondheid.Je wordt om de oren gelagen met gezondheidsinformatie. Tips & tricks om je immuunsysteem te boosten zijn wijdverspreid. Iedereen heeft een mening, maar wie kan fabels nog van feiten onderscheiden? In zijn vierde boek neemt arts Servaas Bingé ons mee op een reis door het fascinerende immuunsysteem en legt uit hoe we ziek worden. Hij vertaalt de laatste wetenschappelijke inzichten rond immuniteit naar helder advies waarmee je jouw levensstijl kan optimaliseren. Na het lezen van dit boek weet je precies hoe je met voeding, stressreductie, slaap en beweging je afweersysteem kan versterken. Je krijgt inzicht in het verband tussen voeding, inflammatie en een gezonde darm én leert kritisch kijken naar de vele gezondheidstips & tricks.

° Hoe veerkrachtiger je bent, hoe beter je je voelt! Hij heeft het in deze aflevering over de kracht van meditatie en visualisatie als tool om aan ons immuunsysteem te werken en raadt ons de volgende boeken aan:
Power of Now – Eckhart Tolle
Overstijg jezelf – Joe Dispenza
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap – Stephen Covey

° Sport als supervitaminepil, daar hebben we het ook over in deze aflevering. Servaas raadt aan om een sportarts te consulteren als je meer gaat sporten. Je vindt er eentje via SKA (Vereniging voor Sportartsen)

° Hij heeft het ook over zijn kindje EMMA.HEALTH :
“Voorkomen is beter dan genezen,” zegt Servaas. “Als er iets mis is met mijn auto, gaat er een waarschuwingslampje branden op mijn dashboard.Als er iets mis gaat met mijn lichaam, merk ik dat pas als het eigenlijk al te laat is. Met emma.health willen we het dashboard van het menselijk lichaam zijn.”

We zouden het heel fijn vinden mocht je een review achterlaten over deze aflevering. Zo komen we hoger in de rankings en komen er nog meer mensen in contact met onze podcast. Hoe fijn zou dat zijn?

Oh ja, volg je ons al via Instagram of ben je al lid van onze supergezellige Facebookgroep TEAM LOOP UIT DE RAT RACE? ​en vergeet je zeker niet te abonneren op onze podcast via jouw favoriete podcastapp. Zo mis je geen enkele aflevering meer. 

Je kan Servaas vinden via volgen via 
www.instagram.com/servaasbinge

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.