FEEL PODCAST RUN

#38 #42in21 : onze challenge(s) voor 2021

2020 ligt ondertussen al een maand achter ons, oef seg! En we vonden het geen goed idee om op 1 januari aan goeie voornemens te doen omdat je die na 17 dagen toch al in de kast stopt. Maar vandaag, 31 januari 2021, vinden we het  hoog tijd om om onze doelen stilaan werkelijkheid te laten worden. 

 Want…vorig jaar hadden we #20voor20 gelanceerd, weet je nog? 20 loopdoelen die we samen met jou wilden halen, maar corona bracht roet in het eten. Daarom stelden we voor onszelf 21 haalbare doelen op. Samen zijn dat 42 haalbare doelen en dat brengt ons mateloos naar ons grootste gezamenlijke doel van het jaar, namelijk #42in21. Benieuwd naar ons 21 doelen om bewust en gezond door het leven te gaan in 2021? Ja hoor, ook jij kan elke uitdaging aan want je veerkracht is groot! Here we go! 

BELUISTER DE AFLEVERING HIER:

Wil je zelf aan de slag met 21 challenges in 2021? Download onze freebie!


Zowel Jade als Lobke delen in deze aflevering hun 21 haalbare doelen, challenges, dingen waar ze dit jaar aan willen werken! Door ze op te schrijven en ze te benoemen, lukt het ook jou om ze te halen! Daarom maakten wij een leuke freebie, download hier onze freebie en deel ze met ons! We zijn superbenieuwd waar jij voor gaat dit jaar!

Mogen we jou nog iets vragen?
We zouden het heel fijn vinden mocht je een review achterlaten over deze aflevering. Zo komen we hoger in de rankings en komen er nog meer mensen in contact met onze podcast. Hoe fijn zou dat zijn?

Oh ja, volg je ons al via Instagram of ben je al lid van onze supergezellige Facebookgroep TEAM LOOP UIT DE RAT RACE? ​en vergeet je zeker niet te abonneren op onze podcast via jouw favoriete podcastapp. Zo mis je geen enkele aflevering meer. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.