FEEL PODCAST RUN

#38 De ratrace van…Maja Vande Velde

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Jade en Lobke geven al een jaar lang tips and tricks om uit de ratrace te stappen maar ze zijn ook wel benieuwd hoe anderen het doen. Hoe combineren zij alles en hoe zorgen zij voor zichzelf? In deze aflevering zitten ze aan tafel met Maja Vande Velde, één van hun trouwste luisteraars. Benieuwd naar haar ratrace, ga dan zeker luisteren! 

BELUISTER DE AFLEVERING HIER:

DINGEN DIE JE MOET WETEN OF DIE JE NIET MAG MISSEN UIT DEZE AFLEVERING:

In deze aflevering heeft Maja het over het boek Untamed van Glennon Doyle, een must-read waar wij zelf ook grote fan van zijn! 

Maja is experte onvoorwaardelijke communicatie, een communicatiemanier waarbij de focus ligt op empowerment en groei vanuit verbinding.

Wil je graag alleen aan de slag met onvoorwaardelijke communicatie? Dat kan via ons online traject met 4 modules. Elke module bevat een aspect van onvoorwaardelijke communicatie. Je kan de onilne cursus hier vinden.

Benieuwd naar har podcasts?
Ze is host van de podcasts @scheidendoetleiden – een podcast waarin ze in gesprek gaat met verschillende mensen over hoe zij hun scheiding beleefd hebben en hoe ze geleerd hebben om hun leven opnieuw in te vullen na de moeilijke beslissing om te scheiden. Want scheiden, dat doet je een nieuw leven leiden. Daarnaast host ze ook de podcast The Sanseveria’s een podcast van twee kritische vrouwen die hun zegje doen over de actualiteit. Twee vrouwen, twee visies, twee vrouwentongen die soms snijden maar altijd oproepen tot mildheid.


Oh ja, je kan Maja volgen op Instagram @m_fromthefields – via haar blog https://memoiresvaneengescheidenmoeder.wordpress.com/ of je kan haar contacteren via haar website www.latenwepraten.be

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.