FOOD PODCAST RUN

#39 Q&A : Welke voedingssupplementen hebben we nodig voor, tijdens en na het lopen?

Isotone dranken, eiwitrepen en shakes, gellekes…hoor je het in Keulen donderen? Blijf dan zeker luisteren naar deze aflevering want in deze podcast dompelen Jade en Lobke zich onder in de wereld van sportvoedingsupplementen.


Hoeveel moet je eten en drinken voor het lopen van een marathon? Wanneer moet je eiwitshakes drinken? En werkt dat rodebietensap nu echt? In deze aflevering zitten Jade en Lobke aan tafel met Arne van de firma Sanas. Of je nu meer energie, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht, gewicht wilt verliezen of gewoon een gezonde levensstijl wilt aanhouden, wat je doel ook is, de producten van Sanas helpen je ze te bereiken en daar gaan ze in deze aflevering dieper op in. Luister en leer en laat vooral weten wat je ervan vindt!

BELUISTER DEZE AFLEVERING HIER:

IN DEZE AFLEVERING KOM JE O.A. TE WETEN:

  • hoeveel je moet drinken en eten voor het lopen van een marathon of een lange duurloop
  • waarom het drinken van een eiwitshake belangrijk is als je aan krachttraining doet
  • of rodebietensap drinken voor een marathon echt werkt?
  • en waarvoor die beruchte gellekes dienen tijdens het lopen

Meer over de producten van Sanas vind je hier:

Oh ja, volg jij ons al op Instagram @loopuitderatrace of via onze website www.loopuitderatrace.be.
Of word lid van onze supergezellige Facebookgroep TEAM Loop uit de rat race. https://www.facebook.com/groups/2474590169520205

Vergeet je niet te abonneren op onze aflevering of een review achter te laten, zo mis je geen enkele aflevering meer én zo komen er nog meer mensen in contact met onze leuke podcast. Elke maandag om 8u zwieren wij een nieuwe aflevering online!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.