RUN

#40 De kracht van krachttraining met Mathias van Kerckhoven

“Veel excuses werken niet bij mij!”

Steeds meer lopers zijn ervan overtuigd dat ze beter presteren en zich beter voelen als ze meer doen dan alleen lopen. Dat kan gaan van krachttraining tot crossfit bijvoorbeeld. En ze hebben gelijk denken we. Maar waarom? Dat gaan we in deze aflevering vragen aan Lobke’s personal coach Mathias Van Kerckhoven.

LUISTER HIER NAAR DEZE AFLEVERING:

Hoe kom je in een bepaalde flow? Hoe begin je met krachttraining? Wat is er mogelijk op welke leeftijd? Hoe voorkom ik een blessure? Met welke intensiteit mag en kan je trainen? Val ik af van krachttraining? Je komt het allemaal te weten in deze aflevering.

Ben je zelf op zoek naar een personal trainer?
Mathias kan een online programma of een basisschema voor je maken of je kan hem ook boeken voor een personal trainingssessie.

Je kan hem een berichtje sturen via Instagram.

Mogen we jou nog iets vragen?
We zouden het heel fijn vinden mocht je een review achterlaten over deze aflevering. Zo komen we hoger in de rankings en komen er nog meer mensen in contact met onze podcast. Hoe fijn zou dat zijn?

Oh ja, volg je ons al via Instagram of ben je al lid van onze supergezellige Facebookgroep TEAM LOOP UIT DE RAT RACE? ​en vergeet je zeker niet te abonneren op onze podcast via jouw favoriete podcastapp. Zo mis je geen enkele aflevering meer. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.