FEEL PODCAST

#42 Zo balanceer je gezond tussen werk en privé

Hoe krijg je alles wat je moet, mag en wilt goed in balans? Ons werk- en privéleven loopt nu al bijna een jaar bijna voortdurend in elkaar over.  We vinden het daarom de hoogste tijd om de balans op te maken. Hoe zorg je voor een gezonde combinatie, hoe bewaak je de grenzen en hoe zorg je dat je eigen geluk in shape blijft? Je hoort het allemaal in deze aflevering. Wees er maar zeker van dat je met heel wat bruikbare tips aan de week kan beginnen. 

BELUISTER DE AFLEVERING HIER:

In deze aflevering hebben Jade en Lobke het onder andere over:

  • het gevoel dat hun puzzel uit 1000 stukjes bestaat en dat zal jij zeker en vast herkennen. Vrouw, mama, vriendin, dochter, zus, meter, collega, partner, freelancer, huishoudster, taxichauffeur, boekhouder, loopster, kokkin, fotograaf, boodschapper…noem maar op!

    Focus is dus heel belangrijk in hun leven en meestal gaat dat vrij goed, er zijn dagen dat ze overlopen van energie en dat ze bergen werk verzetten maar er zijn ook dagen dat ze het gevoel heb ik dat ze niks hebben gedaan, maar dat is helemaal oké toch?
  • ze vermelden het boek van Cal Newport DEEP WORK – een absolute aanrader voor wie echt gefocust wil leren werken
  • De chrome-extensie ‘Blocksite’ die je gefocust laat werken: chrome.google.com/webstore/detail/…fdeojpcgbh?hl=nl

NIEUWS – Dit wil je niet missen!
Aankomende woensdagavond om 21:00 organiseren wij een room in Clubhouse, volg ons via Jade Yorks en Lobke Gielkens en kom er gezellig bij!

www.joinclubhouse.com/event/xnnl3WR3

Mogen we jou nog iets vragen?
We zouden het heel fijn vinden mocht je een review achterlaten over deze aflevering. Zo komen we hoger in de rankings en komen er nog meer mensen in contact met onze podcast. Hoe fijn zou dat zijn?

Oh ja, volg je ons al via Instagram of ben je al lid van onze supergezellige Facebookgroep TEAM LOOP UIT DE RAT RACE? ​en vergeet je zeker niet te abonneren op onze podcast via jouw favoriete podcastapp. Zo mis je geen enkele aflevering meer. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.