FEEL RUN

#48 Beter lopen door een lactaattest

Trainen voor een loopwedstrijd kost tijd. Maar hoe weet je dat je jouw kostbare tijd goed besteed tijdens je trainingen? Een lactaattest biedt de uitkomst. Het vertelt je hoe het gesteld is met je uithoudingsvermogen en hoe jouw ideale trainingen er uit zien voor het beste resultaat. Daar willen wij natuurlijk meer over weten. Vandaag praten we met Roman van Proman Sports, hij voerde niet zo’ lang geleden Lobkes lactaattest uit. Lopen lopen lopen…tot de verzuring wint! Benieuwd naar wat we zoal kunnen leren uit een inspanningstest?

BELUISTER DE AFLEVERING HIER:

Wat je zeker moet onthouden uit deze aflevering:

Lobke liet haar lactaattest uitvoeren bij Roman van PROMAN SPORTS – #Exploreyourlimits – Voor atleten die een stapje verder gaan. Leer je eigen lichaam kennen! Jade liet ook een lactaattest uitvoeren maar dan bij Smart Sport. Een lactaattest kost gemiddeld €140 maar wat je ervoor in de plaats krijgt is onbetaalbaar.

SAVE THE DATE. 9 mei 2021 is the date. Die dag lopen Jade en Lobke hun allereerste marathon. Ze liepen afgelopen week allebei hun eerste 30km en dat was toch geen lachertje. Dat ze zullen afzien die dag is zeker, maar ze hebben er allebei superveel zin in!
Benieuwd welke marathon we gaan lopen? Het wordt de Marathon – omloop van het Meetjesland georganiseerd door de Krekenlopers. Alle info vind je op hun website maar volg zeker ook onze socials die dag want het wordt echt onvergetelijk, dat weten we nu al!

Word zeker ook lid van onze supergezellige Facebookgroep TEAM LOOP UIT DE RAT RACE of volg ons via Instagram, dat kan ook. Abonneer je snel op onze podcast via iTunes en laat zeker ook een review achter, zo komen meer mensen in contact met onze podcast.

Dit vind je misschien ook leuk...