PODCAST RUN

Alleen trager lopen is de enige oplossing om de corona-eindstreep te halen

We zitten ondertussen al bijna 7 weken in quarantaine en dat zorgt toch wel voor wat uitdagingen in onze combinatie werk-kinderen. Want wie de lockdown meemaakt met een peuter, kleuter of lagere schoolkind, weet dat dit absoluut geen pretje is.

Probeer je maar eens te concentreren op je werk met een gillende peuter op de achtergrond of met twee schoolgaande kinderen die hulp nodig hebben bij hun taken. Heel de coronacrisis lijkt plots een marathon die eindeloos lijkt te duren en waarin alleen trager lopen de enige oplossing is om het einde te halen.

In deze aflevering delen Jade en Lobke daarom de moeilijkheden (maar ook de kleine gelukskes!) in hun eigen kot door elkaar te interviewen en ze hopen jou hiermee enkele onmisbare lifehacks mee te kunnen geven. Daarnaast delen ze ook hun ervaringen van hun virtuele loopraces. Een aanradertje van jewelste!

Beluister de nieuwste aflevering hier (of zoek ze in je favoriete podcastapp!):

Shownotes:

In deze aflevering hebben Jade en Lobke het onder andere over:

Blijf Jade en Lobke volgen via Instagram @loopuitderatrace want daar geven we deze week nog een freebie weg die jou kan helpen om je een goed gevoel te geven. Of word lid van de Facebookgroep ‘TEAM LOOP UIT DE RAT RACE’

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.

Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.