PODCAST RUN

Ga lopen (van corona) met de juiste loopschoenen

Corona of niet? Lopen kan je altijd blijven doen. Lobke en Jade raden je zelfs aan om het te blijven doen want het is gezond en het versterkt je immuunsysteem. Dus…trek snel je loopschoenen aan en luister naar deze aflevering waarin ze het hebben over het aanschaffen van de juiste loopschoenen.

Lobke trok namelijk naar Running Mate waar ze samen onder professionele begeleiding Mario schoenen ging passen én uittesten op de loopband. Hij keek naar haar voeten én adviseerde haar schoenen op basis van videobeelden. Benieuwd wat ze zoal leerde van Mario? Je ontdekt er hier alles over:

Toen Lobke en Jade deze podcast aan het opnemen waren, was er nog geen sprake van het opschorten van de lessen of het sluiten van de winkels. Blijf zeker luisteren tot het einde van deze aflevering, want stilletjes droomden ze van een weekje verstillen en vertragen met hun gezin. Dit weekend is er plots tijd, tijd om te vertragen en nog meer te genieten van elkaar. Even teruggaan naar de essentie en enkel bezig zijn met wat er echt toe doet. Misschien is het dat wel wat onze doordraaiende wereld echt even nodig heeft? Alleen jammer dat de kwestbare mensen van onze maatschappij er zo hard onder moeten lijden. Zorg dus voor elkaar maar geniet ook van de extra kwalitijd met je liefste mensjes. En de extra tijd om lekker veel te gaan trainen, want dak kan en mag je gelukkig nog wel doen.

Ciaoookes! Tot de volgende aflevering en loop ze!

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.
Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.