FOOD PODCAST

Hoe intermittent fasting ook jou gezonder kan maken. Wij vroegen het aan Servaas Bingé!

Intermittent fasting. Vasten. 16:8. 16 uur niet eten 8 uur wel. Vasten zou niet alleen helpen om af te vallen maar je zou er ook gezonder van worden én het zou zelfs je brein beschermen en je focus te houden. Lobke en Jade experimenteren er ondertussen allebei mee op hun manier en zijn alvast overtuigd. Toch willen ze er graag meer over weten en jij misschien ook wel? In deze aflevering zitten ze daarom aan tafel met arts Servaas Bingé, auteur van het boek 16:8, met intermittent fasting naar een gezonder gewicht.

LUISTER HIER NAAR DE AFLEVERING:

Meer weten over Intermittent Fasting en De Lijst? Servaas schreef er twee boeken over:

intermittent fasting “>BESTEL HET BOEK HIER

de lijst“>BESTEL HET BOEK HIER

Eerder schreef Servaas ook al het boek

Jade en Lobke raakten na dit gesprek zo geïnspireerd, ze kunnen er gerust nog enkele uurtjes over doorpraten. Blijf hen dus zeker volgen via Instagram @loopuitderatrace. Of word lid van de Facebookgroep ‘TEAM LOOP UIT DE RAT RACE’

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.

Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.