PODCAST RUN

Met deze 27 loophacks houdt niets je nog tegen

In deze aflevering delen Jade en Lobke 27 loophacks waar je echt iets aan hebt. Hoe lang mag je lopen met je loopschoenen? Wat is pace en taperen? En welke hacks zorgen ervoor dat jij nooit opgeeft. Je komt het het allemaal te weten in deze podcast.

Je kan hem hier beluisteren (of via je favoriete podcastapp):

In deze aflevering vermelden we verschillende interessante producten, winkels en apps en die delen we natuurlijk graag met jou:

Wil je meer weten over het aanschaffen van de juiste loopschoenen? Ga dan eens naar www.runningmate.be. Binnenkort kan je trouwens naar een interview luisteren met de eigenaar van deze winkel.

Via deze handige website vind je de juiste BPM (Beats Per Minute) voor loopliedje. Volg zeker ook onze loopsonglijst via Spotify

De pacebandjes waar Lobke en Jade het over hadden in deze aflevering vind je hier en de supercomfortabele hardloopriem Flipbelt vind je hier.

In het begin van deze aflevering hebben Jade en Lobke het ook even over Intermittent Fasting en de app BodyFast die Lobke hiervoor gebruikt. En ze hebben het ook even over de podcast Cut The Crap, zeker eens luisteren!

Ciaoookes! Tot de volgende aflevering en loop ze!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.