PODCAST

Onderbroekenlol

Last van hangborsten of irritante onderbroeken? Mama’s on the run Jade en Lobke onderzoeken in deze aflevering hoe het zit met ondergoed tijdens het sporten maar ze hebben het nog over veel meer dan dat.

Want hoe is het eigenlijk gesteld met ons zelfbeeld? En waarom zijn wij mama’s soms zo streng voor onszelf?
In deze aflevering zit Lobke ook aan tafel met Siem Devos. Als psycholoog in de paskamer van haar lingeriewinkel, deelt ze maar al graag haar tips & tricks over het dragen van het juiste ondergoed en hoe dat kan bijdragen aan een beter zelfbeeld. Slip slip hoera voor deze nieuwe aflevering! Je kan ‘Onderbroekenlol’ hier beluisteren:

Wil je meer weten over sportbeha’s en wonderbroeken? Neem dan eens een kijkje op www.bustique.be. Je kan Siems (loop)avonturen ook volgen via haar Instagramaccount @siem_devos of @bustique_lingerie

@loopuitderatrace is een gloednieuwe podcast (en website) die zich focust op unieke content op het vlak van lopen, training, voeding en ontspanning.

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.
Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.